Real Wedding – S&F

Afgelopen zomer trouwde S & F op het strand van Rockanje. Bij prachtige Beachclub 8. Het weer straalde en wat was het een bijzondere dag. En ik mocht hun trouwambtenaar zijn.

Ruim van te voren kwam ik aan op de trouwlocatie. Wat een fantastische beachclub. Het bruidspaar had een van hun tienerdochters als ceremoniemeester. En die deed het zo knap! Ze had alles haarfijn in de gaten.

Het bruidspaar trouwde echt op het strand. Met uitzicht op de zee hoorde wij de golven rollen. Het was echt prachtig. De woorden die vloeide, evenals een traan van ontroering. De liefde was echt voelbaar. Niet alleen de liefde van het bruidspaar was voelbaar, maar ook de liefde voor hun liefdevolle gezin. Het was een ceremonie waar ze de kinderen graag een rol wilde geven. Dat is gelukt. Samen tekende ze de gezinsakte. Maar er was meer! Een van de dochters stal echt de show tijdens haar speech. Ze vond het heel spannend om in de ceremonie wat te zeggen voor haar ouders. Samen hebben we de speech voorbereid en ze rockte het! Niet alleen haar ouders glunderde van trots. Ik deed op de achtergrond mee.

Hieronder een aantal heerlijke foto’s van dit huwelijk? Meer zien? Op Instagram deel ik meer van dit soort liefdevolle foto’s.

En denk je na het lezen van deze blog, dat willen wij ook! Laten we vrijblijvend kennismaken om te ontdekken of ik de perfecte match voor jullie ben.

heel veel liefs,

Elianne

En dat is een hele logische vraag in jullie zoektocht naar een trouwambtenaar!

Ik ben Elianne Koekman. In 2018 ben ik getrouwd met mijn liefde van mijn leven. In de afgelopen jaren hebben wij een dochter en een tweeling mogen verwelkomen. Onze bundeltjes vol liefde! En nu mogen wij een gezin van 5 zijn.  

Wat ik heel belangrijk vind is om voor de mensen om mij met open armen en een luisterend oor klaar te staan. Ik kom uit een familie met een hart voor de zorg.En ondanks dat ik zelf niet in de zorg werk, zit dat zorg-gen er diep van binnen nog in.  Onze deur staat altijd open!

Ik ben niet alleen te vinden op de rand van de zandbak in de speeltuin, maar ook op het terras met een goede cocktail is een plek waar je mij snel kunt vinden. 

Zullen wij binnenkort proosten op jullie leven en liefde? 




Wie is toch Elianne?

Mag ik jullie liefde laten stralen?

Elianne kan jullie helpen, stap voor stap, op weg naar de ceremonie waar jullie niet van durfde dromen.

Elianne Trouwt 2022