Real Wedding – S&F

Afgelopen zomer trouwde S & F op het strand van Rockanje. Bij prachtige Beachclub 8. Het weer straalde en wat was het een bijzondere dag. En ik mocht hun trouwambtenaar zijn.

Ruim van te voren kwam ik aan op de trouwlocatie. Wat een fantastische beachclub. Het bruidspaar had een van hun tienerdochters als ceremoniemeester. En die deed het zo knap! Ze had alles haarfijn in de gaten.

Het bruidspaar trouwde echt op het strand. Met uitzicht op de zee hoorde wij de golven rollen. Het was echt prachtig. De woorden die vloeide, evenals een traan van ontroering. De liefde was echt voelbaar. Niet alleen de liefde van het bruidspaar was voelbaar, maar ook de liefde voor hun liefdevolle gezin. Het was een ceremonie waar ze de kinderen graag een rol wilde geven. Dat is gelukt. Samen tekende ze de gezinsakte. Maar er was meer! Een van de dochters stal echt de show tijdens haar speech. Ze vond het heel spannend om in de ceremonie wat te zeggen voor haar ouders. Samen hebben we de speech voorbereid en ze rockte het! Niet alleen haar ouders glunderde van trots. Ik deed op de achtergrond mee.

Hieronder een aantal heerlijke foto’s van dit huwelijk? Meer zien? Op Instagram deel ik meer van dit soort liefdevolle foto’s.

En denk je na het lezen van deze blog, dat willen wij ook! Laten we vrijblijvend kennismaken om te ontdekken of ik de perfecte match voor jullie ben.

heel veel liefs,

Elianne

vol met verbeelding 
 staat altijd klaar voor iedereen
vrouw van Joris
mama van een prachtige dochter en een tweeling
zingt in een koor
gek op cocktails  
liefhebber van alles wat zoet is 
kleuterjuf 
verzot op alles wat te maken heeft met trouwen .

Wil je meer weten over Elianne? Volg haar dan op Instagram (@eliannetrouwt

Welkom bij Elianne trouwt!
Maar wie is toch Elianne ?

Mag ik jullie liefde laten stralen?

Elianne kan jullie helpen, stap voor stap, op weg naar de ceremonie waar jullie niet van durfde dromen.

Bedankt voor je bericht! Ik kom er zo snel mogelijk op terug.
 Vaak reageer ik via de mail. Soms verdwijnt een mailtje in de spambox. Houdt die ook in de gaten om de reactie niet te missen ;)
Liefs,
Elianne

Elianne Trouwt 2022