Real Wedding – A & R

In de zomer van 2022 mocht ik als trouwambtenaar in actie komen. En niet zomaar op een locatie. Bij de Woeste Hoeve in Beekbergen mocht ik de liefde laten stralen van A & R.

Het feest begon eigenlijk al in de aanloop. Regelmatig vlogen er appjes over en weer en mocht ik echt genieten van hun voorpret. Maar ook heeft dit bruidspaar een nieuw record gevestigd. Ik vertel namelijk altijd dat ik alle tijd neem voor het voorgesprek. Want ik wil een bruidspaar echt leren kennen. A & R hebben nu het record op hun naam staan qua ‘tijd’. Wat was het een heerlijk gesprek. Ik had zo onwijs veel informatie dat het nog ingewikkeld werd om het in een uur ceremonie te stoppen.

Want niet alleen A & R waren een bundel voor verhalen, ook hun dierbaren was een vat vol. Wat kwamen er prachtige verhalen los. Een feest om in te duiken.

Eind augustus was het zover. In mijn oranje wagentje crosste ik naar Beekbergen. Van de bruid wist ik dat ze van bloemen hield. Dus mijn kleding had ik er op aangepast. Het was de warmste dag van 2022. En in mijn zwarte bloemenjurk liet ik het bruidspaar stralen. Vanwege de warmte mochten de gasten hun drankjes meenemen naar de plek van de ceremonie. Dat maakte eigenlijk meteen een gezellige sfeer. Al nippend aan de wijn konden zij luisteren naar het verhaal. Het bruidspaar had waaiers geregeld en zaten zelf heerlijk in de schaduw.

Ga je zelf trouwen in de zomer? Bedenk dat eigenlijk een ‘hitte protecol’. Zo zijn jullie voorbereid op dit scenario. Smelten jullie even mee weg met deze heerlijke foto’s?

Denk je na het zien van deze foto’s ‘Ik wil graag meer zien?’. Volg mij dan gezellig op Instagram.

Ben je benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Laten we dan vrijblijvend kennismaken. Vul dit contactformulier in en dan spreken we elkaar hopelijk snel.

Heel veel liefs,

Elianne

En dat is een hele logische vraag in jullie zoektocht naar een trouwambtenaar!

Ik ben Elianne Koekman. In 2018 ben ik getrouwd met mijn liefde van mijn leven. In de afgelopen jaren hebben wij een dochter en een tweeling mogen verwelkomen. Onze bundeltjes vol liefde! En nu mogen wij een gezin van 5 zijn.  

Wat ik heel belangrijk vind is om voor de mensen om mij met open armen en een luisterend oor klaar te staan. Ik kom uit een familie met een hart voor de zorg.En ondanks dat ik zelf niet in de zorg werk, zit dat zorg-gen er diep van binnen nog in.  Onze deur staat altijd open!

Ik ben niet alleen te vinden op de rand van de zandbak in de speeltuin, maar ook op het terras met een goede cocktail is een plek waar je mij snel kunt vinden. 

Zullen wij binnenkort proosten op jullie leven en liefde? 




Wie is toch Elianne?

Mag ik jullie liefde laten stralen?

Elianne kan jullie helpen, stap voor stap, op weg naar de ceremonie waar jullie niet van durfde dromen.

Elianne Trouwt 2022