Real wedding – A & E

1 Juni 2022 was het zover. A en E mocht ik trouwen bij Flora Boskoop. ‘Als ik jou nooit had gevonden, mag ik er even stil bij staan’. Op die prachtige tekst kwam de bruid binnen. En wat straalde zij!

Zij hield van Nederlandstalige muziek. En dat was er dan ook tijdens de ceremonie. Prachtige nummers van Suzan & Freek, Nick en Simon en nog meer. Heerlijk! Hun liefde vond zijn weg door het water heen. De rest van hun leven mogen zich onderdompelen in die liefde. Samen genieten van de kleine dingen. Die ene knipoog of een liefdevolle blik richting elkaar. Zij wisten dat het goed zat.

naderhand stuurde ze deze liefdevolle woorden:

Wij hadden Elianne gevraagd als trouwambtenaar op onze dag! Wij wilden graag echt officieel trouwen op onze dag dus Elianne is hiervoor beëdigd in de rechtbank. Wat zijn wij blij dat Elianne onze trouwambtenaar was, de ceremonie was hierdoor echt prachtig, Elianne heeft van te voren alle onze liefdevolle mensen om ons heen gebeld, hierdoor was onze ceremonie heel persoonlijk. Wij vonden het contact met Elianne van te voren erg prettig, het was persoonlijk, we hadden het gevoel dat we gelijk een klik hadden. Daarnaast hielp ze ons met nog wat praktische zaken voor de bruiloft. Je stond voor de bruiloft echt voor ons klaar. De ceremonie was echt één van de mooiste momenten van de dag! Ook na de bruiloft was er nog tijd om gezellig na te kletsen! Lieve Elianne, wij willen je graag bedanken voor al je mooie woorden! Bedankt dat jij onze liefde liet stralen! Wij hebben een prachtige bruiloft gehad, ook dankzij jouw mooie woorden hadden wij een fantastische dag!

Wil je meer foto’s van dit prachtige huwelijk zien? Volg mij dan op Instagram. Daar deel ik nog meer van dit soort heerlijke plaatjes.

heel veel liefs,

Elianne

vol met verbeelding 
 staat altijd klaar voor iedereen
vrouw van Joris
mama van een prachtige dochter en een tweeling
zingt in een koor
gek op cocktails  
liefhebber van alles wat zoet is 
kleuterjuf 
verzot op alles wat te maken heeft met trouwen .

Wil je meer weten over Elianne? Volg haar dan op Instagram (@eliannetrouwt

Welkom bij Elianne trouwt!
Maar wie is toch Elianne ?

Mag ik jullie liefde laten stralen?

Elianne kan jullie helpen, stap voor stap, op weg naar de ceremonie waar jullie niet van durfde dromen.

Elianne Trouwt 2022