Real wedding – A & E

1 Juni 2022 was het zover. A en E mocht ik trouwen bij Flora Boskoop. ‘Als ik jou nooit had gevonden, mag ik er even stil bij staan’. Op die prachtige tekst kwam de bruid binnen. En wat straalde zij!

Zij hield van Nederlandstalige muziek. En dat was er dan ook tijdens de ceremonie. Prachtige nummers van Suzan & Freek, Nick en Simon en nog meer. Heerlijk! Hun liefde vond zijn weg door het water heen. De rest van hun leven mogen zich onderdompelen in die liefde. Samen genieten van de kleine dingen. Die ene knipoog of een liefdevolle blik richting elkaar. Zij wisten dat het goed zat.

naderhand stuurde ze deze liefdevolle woorden:

Wij hadden Elianne gevraagd als trouwambtenaar op onze dag! Wij wilden graag echt officieel trouwen op onze dag dus Elianne is hiervoor beëdigd in de rechtbank. Wat zijn wij blij dat Elianne onze trouwambtenaar was, de ceremonie was hierdoor echt prachtig, Elianne heeft van te voren alle onze liefdevolle mensen om ons heen gebeld, hierdoor was onze ceremonie heel persoonlijk. Wij vonden het contact met Elianne van te voren erg prettig, het was persoonlijk, we hadden het gevoel dat we gelijk een klik hadden. Daarnaast hielp ze ons met nog wat praktische zaken voor de bruiloft. Je stond voor de bruiloft echt voor ons klaar. De ceremonie was echt één van de mooiste momenten van de dag! Ook na de bruiloft was er nog tijd om gezellig na te kletsen! Lieve Elianne, wij willen je graag bedanken voor al je mooie woorden! Bedankt dat jij onze liefde liet stralen! Wij hebben een prachtige bruiloft gehad, ook dankzij jouw mooie woorden hadden wij een fantastische dag!

Wil je meer foto’s van dit prachtige huwelijk zien? Volg mij dan op Instagram. Daar deel ik nog meer van dit soort heerlijke plaatjes.

heel veel liefs,

Elianne

En dat is een hele logische vraag in jullie zoektocht naar een trouwambtenaar!

Ik ben Elianne Koekman. In 2018 ben ik getrouwd met mijn liefde van mijn leven. In de afgelopen jaren hebben wij een dochter en een tweeling mogen verwelkomen. Onze bundeltjes vol liefde! En nu mogen wij een gezin van 5 zijn.  

Wat ik heel belangrijk vind is om voor de mensen om mij met open armen en een luisterend oor klaar te staan. Ik kom uit een familie met een hart voor de zorg.En ondanks dat ik zelf niet in de zorg werk, zit dat zorg-gen er diep van binnen nog in.  Onze deur staat altijd open!

Ik ben niet alleen te vinden op de rand van de zandbak in de speeltuin, maar ook op het terras met een goede cocktail is een plek waar je mij snel kunt vinden. 

Zullen wij binnenkort proosten op jullie leven en liefde? 




Wie is toch Elianne?

Mag ik jullie liefde laten stralen?

Elianne kan jullie helpen, stap voor stap, op weg naar de ceremonie waar jullie niet van durfde dromen.

Elianne Trouwt 2022