Bedankt voor je bericht! Ik kom er zo snel mogelijk op terug.
 Vaak reageer ik via de mail. Soms verdwijnt een mailtje in de spambox. Houdt die ook in de gaten om de reactie niet te missen ;)
Liefs,
Elianne

Veelgestelde vragen

HOEVEEL MOETEN WIJ INVESTEREN?
Ik snap je vraag. Dat is natuurlijk erg belangrijk om te weten tijdens de voorbereiding. Jullie liefde wil ik oprecht laten stralen tijdens de ceremonie. En dat kost tijd. Die tijd investeer ik met heel veel liefde in jullie! Jullie ceremonie is een onvergetelijke gebeurtenis. En wat is dat waard voor jullie? Wat ik eigenlijk aan jullie 'verkoop' is een liefdevolle en stralende ceremonie
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek wil ik jullie heel graag leren kennen en ontdekken wat ik voor jullie kan betekenen.  Als jullie uiteindelijk voor mij kiezen dan zijn de kosten op dit moment €1050,- exclusief reiskosten en eventuele gemeentelijke leges.

IS ER EEN VERSCHIL TUSSEN EEN CEREMONIEEL HUWELIJK EN EEN WETTELIJK HUWELIJK?
Ja, dat klopt! De benaming zegt het al. Bij een wettelijk huwelijk trouw je voor de wet. Bij een ceremonieel huwelijk trouw je niet wettelijk. Je hebt dan alle vrijheid in de invulling van de ceremonie. Niemand hoeft er iets van te merken dat het ceremonieel is. Wel moet het wettelijk huwelijk voor of na het huwelijk nog geregeld worden. En dat kan vaak gratis! In deze blog ga ik er verder op in

HOE VER VAN TE VOREN MOETEN WIJ ONZE DATUM BIJ JOU VASTZETTEN?
Het liefst zo vroeg mogelijk van te voren! Wil je zeker zijn dat ik beschikbaar ben? Neem tussen de 1 jaar en 6 maanden van te voren contact met mij op. Trouwen jullie op korte termijn en willen jullie mij er graag bij hebben? Laten we dan vooral even contact hebben! Misschien is er nog een plekje in mijn agenda vrij! En als dat niet zo is, denk ik graag met jullie mee over wie jullie dan kunnen benaderen.

Elianne Trouwt 2022