Jullie willen heel graag een zelfstandig trouwambtenaar bij jullie huwelijk. Dat betekent dat jullie verlangen naar een persoonlijke en unieke ceremonie. Niets is te gek! Ik creëer een ceremonie speciaal voor jullie. Het ook belangrijk dat jullie een goed gevoel hebben bij de trouwambtenaar. Hieronder laat ik de tijdlijn zien van hoe het ongeveer gaat verlopen. 

Het proces

Fase 1: Kennismaking

let's meet!

We plannen een kennismakingsgesprek in. Dit kan digitaal of bij mij aan de keukentafel. We kijken of we de connectie met elkaar voelen. Dat is het belangrijkste doel van dit gesprek. 
We spreken verwachtingen uit van elkaar. Wat verwachten jullie van mij? Wat verwacht ik van jullie? Ondertussen leer ik jullie een beetje kennen. In ongeveer een uur tijd komen allerlei wensen en mogelijkheden op tafel. Ik denk met jullie mee, zodat jullie echt de ceremonie van jullie dromen kunnen krijgen.

Het gevoel moet kloppen! Krijgen jullie een goed gevoel bij mij? Dan gaan we alles echt in gang zetten. 
Na dit gesprek sta ik in de tussentijd paraat voor jullie. Voor elke vraag ben ik er voor jullie!

Fase 2: Een avond verhalen ophalen

Ongeveer 3 maanden van tevoren neem ik contact met jullie op. Samen plannen we een moment dat ik bij jullie langs kan komen. Ik vind het fijn om bij jullie thuis langs te komen. Daar voelen jullie jezelf het prettigst. Het moet vertrouwd voelen! Dat is namelijk belangrijk! 


Op het moment dat ik langskom wil ik veel van jullie weten. Het liefst zitten we aan jullie eettafel in een informele sfeer. Drinken jullie graag een wijntje of thee? Prima doen we dat! Ik neem graag alle tijd voor jullie. Op een relaxte manier luister ik naar jullie levens- en liefdesverhaal. De hoogte- en misschien ook wel de dieptepunten. En wil je iets liever niet naar voren laten komen op jullie grote dag? Daar houd ik graag rekening mee! Hebben jullie speciale wensen voor de ceremonie? Ik hoor ze graag. Alle informatie die jullie mij geven dragen bij aan een feestelijke ceremonie.

Open up

Fase 3: Ontspan! Jullie hoeven even niets.

Jullie bereiden jezelf voor op de trouwdag. Misschien komen de eerste zenuwen om de hoek kijken. Jullie gaan jezelf bezighouden met de laatste details voor de bruiloft. En hopelijk krijgen jullie veel zin in de grote dag. Voor de ceremonie hoef je even niets. Je hebt het uit handen gegeven en daar hebben jullie alle vertrouwen in!


Ik ga ondertussen in gesprek met de mensen die het dichts bij jullie staan. Ouders, getuigen en vrienden. Ik ontdek nog meer details over jullie en kan ik jullie verhaal nog meer kracht meegeven. Met alle informatie op zak kruip ik achter mijn computer. Ik schrijf, herschrijf en schaaf nog verder bij. Totdat ieder woord klopt. Dit allemaal zodat jullie kunnen stralen tijdens de ceremonie. 

En hebben jullie in deze periode vragen? Ik sta voor jullie klaar.

In de week voor jullie trouwdag heb ik graag nog even contact met jullie. We spreken alle belangrijke details nog even door. Zo weet ik zeker dat alles klopt!

Relax!

Fase 4: De trouwdag

De leukste fase breekt aan. Namelijk jullie trouwdag! Jullie trekken de mooiste jurk aan of het mooiste pak. Ik ben ondertussen ruim van tevoren op de locatie. Ik proef graag wat sfeer.

Zo kan ik, als het mogelijk is, jullie even ontmoeten. Zijn jullie gespannen? Hoe voelen de gasten zich? Zijn er op het laatst nog zaken waar ik rekening mee kan houden?

En dan is het zover. Als jullie misschien wat gespannen, vooraan zitten starten we met jullie ceremonie. Ik neem jullie mee in jullie verhaal. Jullie ja-woord gaat klinken, leggen jullie je geloften af en mogen jullie stralen van geluk! 

Enjoy!

Zie ik jullie snel?

Bedankt voor je bericht! Ik kom er zo snel mogelijk op terug.
 Vaak reageer ik via de mail. Soms verdwijnt een mailtje in de spambox. Houdt die ook in de gaten om de reactie niet te missen ;)
Liefs,
Elianne

Stuur me een bericht

Alexander en Elvira

Het was mooi en bijzonder. Eigenlijk gewoon perfect! Bedankt dat jij onze liefde liet stralen!

Dolly

Elianne is iemand met passie die zij met ziel en zaligheid uitstraalt. Sprankelend, harde werker, maar vooral creatief

Sander & Françoise

We hebben genoten!!! Wat een mooie dag. We kijken er met veel plezier op terug

Elianne Trouwt 2022