De liefde van deze bruidsparen mocht stralen!

In jullie zoektocht naar een trouwambtenaar willen jullie waarschijnlijk weten hoe andere bruidsparen het ervaren hebben. Op deze pagina lezen jullie een aantal reviews. Niet alles past op deze pagina. Wil je meer reviews lezen? Kijk dan even bij  mijn pagina op The Perfect Wedding

Denk je na het lezen? Dit willen wij ook? Stuur een berichtje en wie weet spreken we elkaar snel!

Laten we in contact komen!

Elisa & Jelmer

Wij zijn ontzettend blij met de prachtige ceremonie die Elianne voor ons heeft voorbereid en uitgevoerd. Aangezien wij graag een persoonlijkere ceremonie wilden, zijn wij op zoek gegaan naar een zelfstandig trouwambtenaar en zo zijn wij bij Elianne terecht gekomen.

Bij de kennismaking was het meteen gezellig en voelde het goed. Om onze ceremonie goed voor te bereiden is Elianne speciaal naar het noorden van het land gekomen voor een uitgebreid gesprek bij ons thuis. Daarnaast heeft zij met veel familie en vrienden uitgebreid contact gehad voor mooie verhalen die zij kon gebruiken tijdens onze ceremonie.

Tijdens de ceremonie kwam al deze moeite ook naar voren. Het was een mooie, persoonlijke, emotionele én grappige ceremonie. Precies de balans die wij van tevoren zo graag wilden. Daarnaast heeft Elianne ook een hele fijne manier van praten en overkomen. Ook belangrijk natuurlijk!

Wat ook nog ontzettend leuk is: Na de ceremonie hebben we allemaal interviews, vragenlijsten en de ceremonie zelf op papier ontvangen, zodat we dit allemaal nog fijn na konden lezen. Echt heel leuk.

Wij zijn echt ontzettend blij dat Elianne onze ceremonie wilde begeleiden en ons daadwerkelijk mocht trouwen!En nu genieten we nog na van het leuke boekwerk wat we van je hebben gekregen met alle antwoorden van onze naaste familie en vrienden.
Elianne je bent echt een Topper!

Linda & Bram

We hebben een hele mooie trouwdag gehad en zijn heel erg blij met jou als trouwambtenaar. Onze ceremoniegasten beaamden dat ook allemaal, het was een hele fijne ceremonie :-).

Nogmaals bedankt voor de mooie ceremonie, je zal altijd een speciaal plekje in ons hart hebben. 

Angela & Mark

Wij kwamen Elianne tegen op de trouwbeleving. We hadden daar al een heel fijn en vertrouwd gesprek. Een tijd daarna zaten we bij haar aan de keukentafel om kennis te maken. Ook dat gesprek was heel fijn en gezellig. En hebben we de keuze gemaakt dat Elianne ons mocht gaan trouwen. Ze heeft van onze informatie die wij haar hebben gegeven. Maar ook de informatie van de naaste familie en vrienden. Heeft ze allemaal gebundeld en een geweldig verhaald van gemaakt. Gewoon hoe wij zijn dat heeft ze heel mooi verwoord. Het was een hele mooie persoonlijke ceremonie met een lach en een traan. Super bedankt dat je dit voor ons hebt willen doen. Wij hebben echt een fantastische dag gehad. We hebben van alles genoten.
En nu genieten we nog na van het leuke boekwerk wat we van je hebben gekregen met alle antwoorden van onze naaste familie en vrienden.
Elianne je bent echt een Topper!

Patrick & Marisca

Wij zijn op 9 september getrouwd. Wat een fantastische dag hebben we gehad en dat mede doordat Elianne ons verhaal zo persoonlijk en liefdevol heeft verteld. Van tevoren hadden we al heel fijn contact over de mail en tijdens ons voorbereidingsgesprek hebben we ons verhaal goed kunnen delen. Elianne stelde leuke en verdiepende vragen en kon zo genoeg over ons te weten komen.
Tijdens de ceremonie heb ik de glimlach niet van mijn gezicht af kunnen krijgen. Van het begin tot het eind klopte alles. Ik vond het erg bijzonder om te horen wat ook onze vrienden en familie over ons hadden gezegd. Niet alleen voor ons was de ceremonie erg bijzonder, ook onze gasten hebben genoten. We hebben erg veel positieve reacties gehad. Bedankt Elianne, we hadden het niet anders gewild. Je hebt de liefde laten stralen. Zelfs de hemel heeft mee gejuicht, en we hebben iets meegenomen van de plek waar we het meest gelukkig waren

Anne & Robin

Wij zijn onwijs blij dat Elianne onze trouwambtenaar was. Ze heeft onwijs veel tijd en energie gestoken in de voorbereiding, waardoor ze een heel persoonlijk, mooi en oprecht ceremonie verhaal heeft geschreven. We hebben onszelf en de mensen van wie we houden en ons dierbaar zijn in elke zin en elk woord herkend. Onwijs persoonlijk, liefdevol en echt een heel mooi geheel.
Ook al onze gasten waren onder de indruk en enthousiast! Dit hebben we heel vaak terug gehoord, zowel op de bruiloft als ook in de weken daarna!
Wij zouden iedereen aanraden om Elianne als trouwambtenaar te kiezen! Ze is onwijs liefdevol, heeft aandacht voor detail en luistert heel goed naar wat je vertelt en wat voor jullie belangrijk is.
Wij hadden ons oprecht geen betere trouwambtenaar kunnen bedenken. Dus niet langer twijfelen en vooral een kennismaking met haar in plannen

Patricia & Florian

3 juni zijn wij getrouwd. Omdat wij graag een persoonlijk verhaal wilde hadden wij gekozen voor een onafhankelijke trouwambtenaar. Nou wij hadden geen betere keuze kunnen maken, want wat heeft Elianne het persoonlijk gemaakt.
Ze heeft hier gezellig een aantal uur aan de eettafel zitten kletsen en heeft alle liefdevolle mensen om ons heen benaderd voor een telefoongesprek.
Onze ceremonie ging niet alleen over ons en ons verhaal, maar ook hoe onze lieve familie en vrienden ons zien en wat wij voor hun betekenen. Het was zo mooi om dit te horen!

WIj wilde onze kinderen van 3 en 5 ook betrekken bij de bruiloft en dat heb jij heel goed opgepakt. Je was goed op ze ingespeeld en had alle scenario's voorzien. Ze hoorden er helemaal bij!

Ik had na de bruiloft zere kaken van het glimlachen, want wat heb je ons mooi omschreven. We hadden het ons niet beter kunnen wensen.

Lieve Elianne bedankt voor de fijne samenwerking en je liefdevolle en respectvolle houding naar ons toe. Je bent een kei in je vak! Hopelijk kan je nog veel liefdevolle stellen laten stralen!En nu genieten we nog na van het leuke boekwerk wat we van je hebben gekregen met alle antwoorden van onze naaste familie en vrienden.
Elianne je bent echt een Topper!

De liefde van deze bruidsparen mocht ik  al stralen!

Elianne Trouwt 2022