Real Wedding – P & F

Op een prachtige zonnige dag in juni trouwde P & F. Ze trouwde bij Aangenaam bij Mirre. Een verstopte plek midden is een bosrijk gebied in Wezep. Op het moment dat mijn navigatie zei; over 100 m afslaan, dacht ik echt… hoe dan?! Waar dan!? En ik weet van mijzelf dat mijn richtingsgevoel en afstanden inschatten niet mijn sterkste kanten zijn. Uiteindelijk zag ik verstopt aan de andere kant van de weg een oprijlaan. Wat een plaatje! Die oprijlaan leidde naar een oud landhuis met een grote tuin. En in die tuin werd er die dag getrouwd. Onder een waanzinnige boom. Die niet alleen heel fotogeniek was, maar ook een stukje verkoeling bood. Heerlijk! Ik werd hartelijk ontvangen door de gastheer en mevrouw. Wat was niet alleen de tuin een plaatje, maar de inrichting binnen. Pfoe… ik zou er zo kunnen wonen.

Daar onder die boom kwam het bruidspaar met hun twee lieve kindjes naar voren. Zij schoot meteen vol. Het besef dat haar grote droom op dat moment in vervulling ging, bracht ontroering. Terwijl iedereen ontspannen kon zitten vulde hun liefde onze harten. We spraken met elkaar over de kennismaking in die ene rode broek op het station. Maar ook over hoe snel het leven ging. Bovenal spraken we over de liefde voor elkaar en de kinderen.

De kinderen waren onze eregasten. Zij mochten ook als getuigen tekenen. Met uiterste precisie zetten zij hun naam of een hartje onder de akte.

Het was een prachtige en intieme ceremonie met een lach en een traan.

naderhand stuurde zij mij deze liefdevolle woorden:

3 juni zijn wij getrouwd. Omdat wij graag een persoonlijk verhaal wilde hadden wij gekozen voor een onafhankelijke trouwambtenaar. Nou wij hadden geen betere keuze kunnen maken, want wat heeft Elianne het persoonlijk gemaakt.
Ze heeft hier gezellig een aantal uur aan de eettafel zitten kletsen en heeft alle liefdevolle mensen om ons heen benaderd voor een telefoongesprek.
Onze ceremonie ging niet alleen over ons en ons verhaal, maar ook hoe onze lieve familie en vrienden ons zien en wat wij voor hun betekenen. Het was zo mooi om dit te horen!

WIj wilde onze kinderen van 3 en 5 ook betrekken bij de bruiloft en dat heb jij heel goed opgepakt. Je was goed op ze ingespeeld en had alle scenario’s voorzien. Ze hoorden er helemaal bij!

Ik had na de bruiloft zere kaken van het glimlachen, want wat heb je ons mooi omschreven. We hadden het ons niet beter kunnen wensen.

Lieve Elianne bedankt voor de fijne samenwerking en je liefdevolle en respectvolle houding naar ons toe. Je bent een kei in je vak! Hopelijk kan je nog veel liefdevolle stellen laten stralen!

Wil je meer foto’s van dit prachtige huwelijk zien? Op Instagram komen ze zeker langs!

Heel veel liefs,

Elianne

En dat is een hele logische vraag in jullie zoektocht naar een trouwambtenaar!

Ik ben Elianne Koekman. In 2018 ben ik getrouwd met mijn liefde van mijn leven. In de afgelopen jaren hebben wij een dochter en een tweeling mogen verwelkomen. Onze bundeltjes vol liefde! En nu mogen wij een gezin van 5 zijn.  

Wat ik heel belangrijk vind is om voor de mensen om mij met open armen en een luisterend oor klaar te staan. Ik kom uit een familie met een hart voor de zorg.En ondanks dat ik zelf niet in de zorg werk, zit dat zorg-gen er diep van binnen nog in.  Onze deur staat altijd open!

Ik ben niet alleen te vinden op de rand van de zandbak in de speeltuin, maar ook op het terras met een goede cocktail is een plek waar je mij snel kunt vinden. 

Zullen wij binnenkort proosten op jullie leven en liefde? 




Wie is toch Elianne?

Mag ik jullie liefde laten stralen?

Elianne kan jullie helpen, stap voor stap, op weg naar de ceremonie waar jullie niet van durfde dromen.

Elianne Trouwt 2022