The Perfect Wedding – Boek

En dan sta je ineens in het jubileumboek van The Perfect Wedding. Een groot koffietafel boek. Toen ik vorig jaar startte met Elianne Trouwt wist ik ook dat ik op The Perfect Wedding wilde met mijn bedrijf. Dat is tenslotte een plek waar heel veel inspiratie verzameld is. Als ik iets doe, dan wil ik het wel goed doen.

Dat ik een paar maanden later in het jubileumboek zou komen te staan. Dat had ik niet durven dromen. Ik moet eerlijk toegeven. Het is best een vreemde gewaarwording om jezelf zo groot te zien. Vereeuwigd in een boek. En dat boek krijgt een ere plaatsje in mijn boekenkast.

Misschien is het maar iets kleins en lijkt het allemaal simpel. Toch voelt dat voor mij niet zo. Een jaar geleden borrelde het gevoel bij mij dat ik de weg tot trouwambtenaar in moest slaan. En nu een jaar later…. hebben de eerst jawoorden geklonken, weet ik waar ik over een aantal jaar wil staan, kloppen steeds meer stellen bij mij aan en sta ik een boek benoemd als expert. Voor mij is dit een piketpaaltje op mijn weg. Mijn weg als trouwambtenaar. Een weg waar ik enorm van geniet en die zo enorm goed voelt. Hopelijk mag ik dit nog heel lang blijven doen.

Wil jij nu ook heel veel inspiratie voor jullie bruiloft? Dit boek is een aanrader! Wil je nu meer van dit soort handige tips? Volg mij dan gezellig op Instagram. Daar deel ik nog veel meer.

Heel veel liefs,

Elianne

vol met verbeelding 
 staat altijd klaar voor iedereen
vrouw van Joris
mama van een prachtige dochter en een tweeling
zingt in een koor
gek op cocktails  
liefhebber van alles wat zoet is 
kleuterjuf 
verzot op alles wat te maken heeft met trouwen .

Wil je meer weten over Elianne? Volg haar dan op Instagram (@eliannetrouwt

Welkom bij Elianne trouwt!
Maar wie is toch Elianne ?

Mag ik jullie liefde laten stralen?

Elianne kan jullie helpen, stap voor stap, op weg naar de ceremonie waar jullie niet van durfde dromen.

Bedankt voor je bericht! Ik kom er zo snel mogelijk op terug.
 Vaak reageer ik via de mail. Soms verdwijnt een mailtje in de spambox. Houdt die ook in de gaten om de reactie niet te missen ;)
Liefs,
Elianne

Elianne Trouwt 2022