The Perfect Wedding – Boek

En dan sta je ineens in het jubileumboek van The Perfect Wedding. Een groot koffietafel boek. Toen ik vorig jaar startte met Elianne Trouwt wist ik ook dat ik op The Perfect Wedding wilde met mijn bedrijf. Dat is tenslotte een plek waar heel veel inspiratie verzameld is. Als ik iets doe, dan wil ik het wel goed doen.

Dat ik een paar maanden later in het jubileumboek zou komen te staan. Dat had ik niet durven dromen. Ik moet eerlijk toegeven. Het is best een vreemde gewaarwording om jezelf zo groot te zien. Vereeuwigd in een boek. En dat boek krijgt een ere plaatsje in mijn boekenkast.

Misschien is het maar iets kleins en lijkt het allemaal simpel. Toch voelt dat voor mij niet zo. Een jaar geleden borrelde het gevoel bij mij dat ik de weg tot trouwambtenaar in moest slaan. En nu een jaar later…. hebben de eerst jawoorden geklonken, weet ik waar ik over een aantal jaar wil staan, kloppen steeds meer stellen bij mij aan en sta ik een boek benoemd als expert. Voor mij is dit een piketpaaltje op mijn weg. Mijn weg als trouwambtenaar. Een weg waar ik enorm van geniet en die zo enorm goed voelt. Hopelijk mag ik dit nog heel lang blijven doen.

Wil jij nu ook heel veel inspiratie voor jullie bruiloft? Dit boek is een aanrader! Wil je nu meer van dit soort handige tips? Volg mij dan gezellig op Instagram. Daar deel ik nog veel meer.

Heel veel liefs,

Elianne

En dat is een hele logische vraag in jullie zoektocht naar een trouwambtenaar!

Ik ben Elianne Koekman. In 2018 ben ik getrouwd met mijn liefde van mijn leven. In de afgelopen jaren hebben wij een dochter en een tweeling mogen verwelkomen. Onze bundeltjes vol liefde! En nu mogen wij een gezin van 5 zijn.  

Wat ik heel belangrijk vind is om voor de mensen om mij met open armen en een luisterend oor klaar te staan. Ik kom uit een familie met een hart voor de zorg.En ondanks dat ik zelf niet in de zorg werk, zit dat zorg-gen er diep van binnen nog in.  Onze deur staat altijd open!

Ik ben niet alleen te vinden op de rand van de zandbak in de speeltuin, maar ook op het terras met een goede cocktail is een plek waar je mij snel kunt vinden. 

Zullen wij binnenkort proosten op jullie leven en liefde? 




Wie is toch Elianne?

Mag ik jullie liefde laten stralen?

Elianne kan jullie helpen, stap voor stap, op weg naar de ceremonie waar jullie niet van durfde dromen.

Elianne Trouwt 2022