real wedding E & J

Zij, die met haar prachtige blik de wereld in kijkt en ondertussen daar de mooiste foto’s van maakt. Zij, die hard werkt en groot droomt, mocht afgelopen september trouwen met haar haar droomman. De dierenvriend en nuchtere man. De hardwerkende accountant zag haar om het hoekje van de lantaarnpaal vandaan springen en was opslag verkocht.

In de boomgaard van VRIJ Culemborg lieten zij hun liefde stralen. Met hun prachtige viervoeters aan hun voeten zaten zij te genieten van de ceremonie. Ze spraken de mooiste woorden uit in hun gelofte en was het een ceremonie precies zoals het mocht zijn. Hun liefde straalde als nooit te voren.

Vanuit kun kreeg ik deze liefdevolle woorden terug:

‘ Wij zijn ontzettend blij met de prachtige ceremonie die Elianne voor ons heeft voorbereid en uitgevoerd. Aangezien wij graag een persoonlijkere ceremonie wilden, zijn wij op zoek gegaan naar een zelfstandig trouwambtenaar en zo zijn wij bij Elianne terecht gekomen.
Bij de kennismaking was het meteen gezellig en voelde het goed. Om onze ceremonie goed voor te bereiden is Elianne speciaal naar het noorden van het land gekomen voor een uitgebreid gesprek bij ons thuis. Daarnaast heeft zij met veel familie en vrienden uitgebreid contact gehad voor mooie verhalen die zij kon gebruiken tijdens onze ceremonie.
Tijdens de ceremonie kwam al deze moeite ook naar voren. Het was een mooie, persoonlijke, emotionele én grappige ceremonie. Precies de balans die wij van tevoren zo graag wilden. Daarnaast heeft Elianne ook een hele fijne manier van praten en overkomen. Ook belangrijk natuurlijk!
Wat ook nog ontzettend leuk is: Na de ceremonie hebben we allemaal interviews, vragenlijsten en de ceremonie zelf op papier ontvangen, zodat we dit allemaal nog fijn na konden lezen. Echt heel leuk.

Wij zijn echt ontzettend blij dat Elianne onze ceremonie wilde begeleiden en ons daadwerkelijk mocht trouwen!

fotograaf: Louise boonstoppel
locatie: Vrij Culemborg

En dat is een hele logische vraag in jullie zoektocht naar een trouwambtenaar!

Ik ben Elianne Koekman. In 2018 ben ik getrouwd met mijn liefde van mijn leven. In de afgelopen jaren hebben wij een dochter en een tweeling mogen verwelkomen. Onze bundeltjes vol liefde! En nu mogen wij een gezin van 5 zijn.  

Wat ik heel belangrijk vind is om voor de mensen om mij met open armen en een luisterend oor klaar te staan. Ik kom uit een familie met een hart voor de zorg.En ondanks dat ik zelf niet in de zorg werk, zit dat zorg-gen er diep van binnen nog in.  Onze deur staat altijd open!

Ik ben niet alleen te vinden op de rand van de zandbak in de speeltuin, maar ook op het terras met een goede cocktail is een plek waar je mij snel kunt vinden. 

Zullen wij binnenkort proosten op jullie leven en liefde? 




Wie is toch Elianne?

Mag ik jullie liefde laten stralen?

Elianne kan jullie helpen, stap voor stap, op weg naar de ceremonie waar jullie niet van durfde dromen.

Elianne Trouwt 2022