Real wedding P & M

Op 9 september was het eindelijk zo ver. Een dag waar zo lang naar toegeleefd is. Een dag die ook voor mij extra spannend was. Dit bruidspaar zijn namelijk heel goede vrienden. Dat betekent dat er ook liefdevolle mensen van mij in de zaal zouden zitten. En dat gaf toch behoorlijk wat extra spanning bij mij.

Het bruidspaar koos voor een avond ceremonie en hoopte te kunnen trouwen met de ondergaande zon op het strand. Maar in plaats daarvan regende het de hele dag. Zoals de bruid zelf zei: ‘de hemel applaudisseert met ons mee’. Wat een heerlijke en nuchtere insteek. De ceremonie vond plaats in de strand tent zelf en we maakte het daar knus en warm.

We genoten en het bruidspaar straalde. De regen tikte tegen het raam en de tranen rolde mee. Het was een hartverwarmende dag! Een onvergetelijke dag! En de ceremonie ging zo over in het feest en de voetjes gingen ruimschoots van de vloer. Heerlijk!

Hoe het bruidspaar de ceremonie heeft ervaren? Lees het hieronder
Wij zijn op 9 september getrouwd. Wat een fantastische dag hebben we gehad en dat mede doordat Elianne ons verhaal zo persoonlijk en liefdevol heeft verteld. Van tevoren hadden we al heel fijn contact over de mail en tijdens ons voorbereidingsgesprek hebben we ons verhaal goed kunnen delen. Elianne stelde leuke en verdiepende vragen en kon zo genoeg over ons te weten komen.
Tijdens de ceremonie heb ik de glimlach niet van mijn gezicht af kunnen krijgen. Van het begin tot het eind klopte alles. Ik vond het erg bijzonder om te horen wat ook onze vrienden en familie over ons hadden gezegd. Niet alleen voor ons was de ceremonie erg bijzonder, ook onze gasten hebben genoten. We hebben erg veel positieve reacties gehad. Bedankt Elianne, we hadden het niet anders gewild. Je hebt de liefde laten stralen. Zelfs de hemel heeft mee gejuicht, en we hebben iets meegenomen van de plek waar we het meest gelukkig waren.

Locatie: Beachclub Breez

foto’s: Puur San

vol met verbeelding 
 staat altijd klaar voor iedereen
vrouw van Joris
mama van een prachtige dochter en een tweeling
zingt in een koor
gek op cocktails  
liefhebber van alles wat zoet is 
kleuterjuf 
verzot op alles wat te maken heeft met trouwen .

Wil je meer weten over Elianne? Volg haar dan op Instagram (@eliannetrouwt

Welkom bij Elianne trouwt!
Maar wie is toch Elianne ?

Mag ik jullie liefde laten stralen?

Elianne kan jullie helpen, stap voor stap, op weg naar de ceremonie waar jullie niet van durfde dromen.

Elianne Trouwt 2022