Bruiloft trends 2022

Bruiloft trends van 2022? Ben jij er benieuwd naar? In deze blog vertel ik jou er alles over. Eigenlijk zijn trends bij een bruiloft maar iets geks. Iedereen moet doen wat bij hem of haar past en je niet te veel laten leiden door de trends. Toch zijn er nu een aantal trends gaande die jou misschien kunnen inspireren! Eigenlijk is het samen te vatten onder 1 noemer: ‘laat alle standaarden los en doe wat bij jullie past!

Trend 1: Tiny wedding

Er wordt steeds vaker gekozen voor een tiny wedding. Alleen de gasten met die een actieve rol spelen in jullie leven zijn erbij. Dus niet de oom en tante die je eigenlijk nooit spreekt of de buurman van 3 huizen verder waar je alleen gedag tegen zegt. Je spreekt van een tiny wedding als er hooguit 40 gasten zijn. Als je voor een tiny wedding kiest betekent het niet dat het minimalistisch hoeft te zijn. Je kiest voor intiem en persoonlijk. En daarin pak je uit! Omdat er niet te veel gasten zijn heb je de mogelijkheid om echt iedereen te spreken op jullie dag.

Trend 2: unplugged ceremony

Een unplugged wedding! Even een dag volledig opgaan in de
trouw bubbel. Jezelf niet af laten leiden door social media, whatsapp en andere
telefonische prikkels. Die telefoon gaat aan de kant! Het enige wat jullie en
de gasten moeten doen is genieten!

Je kiest als bruidspaar ervoor om een goede fotograaf en
eventuele videograaf uit te zoeken. Deze leveranciers leggen de dag prachtig
vast. Zo kunnen jullie gasten ten volste genieten van jullie dag. En kan die
telefoon aan de kant! Een fotograaf én videograaf inhuren is een hap uit jullie
budget. Houdt daar rekening mee. Sommige leveranciers bieden combi pakketten
aan. Het is even een investering, maar het is het meer dan waard. Het is een
tastbare herinnering waarmee je terug kan kijken naar jullie dag. Doordat
niemand afgeleid is door de telefoon maken ze alles bewust mee. Mocht een hele
dag unplugged zijn jullie wat te ver gaan. Je kan er ook voor kiezen om een
unplugged ceremony te doen. Dan gaan de telefoons tijdens de ceremonie uit.

trend 3: The weekender

Op vrijdag komen de gasten aan. Je proost met elkaar op een fantastisch weekend. De gasten leren elkaar rustig kennen of halen oude vriendschappen weer op.  In de avond gaan de voetjes misschien al van de vloer. De volgende ochtend ziet iedereen weer aan het ontbijt. Een relaxte start van de dag. Jullie en de gasten hebben de tijd om met elkaar om te kleden, de make-up te doen en de haren mooi te maken. Misschien komt er wel 1 visagiste langs voor al je gasten? Omdat iedereen al op de locatie is, heb je geen stress over files. Jullie ceremonie begint en het feest barst los. Iedereen kan mee proosten, want er hoeft geen bob te zijn. In de late uurtjes zoekt iedereen zijn kamer, tent of huisje weer op. Jullie bruiloft weekend sluit je af met een ontbijt. Je kletst gezellig na en de hilarische momenten worden nog eens besproken bij een kopje koffie. Het was een weekend om nooit te vergeten!

Trend 4: technology wedding

Een trend die voortvloeit uit alle invloeden van de laatste tijd. Waarschijnlijk houden jullie er tijdens het plannen van je bruiloft rekening mee. Wat als alles toch niet door kan gaan zoals gepland? Er zijn verschillende leveranciers die daar een oplossing voor hebben gedacht; stream je bruiloft. Zo kan iedereen vanaf de bank toch nog meegenieten van de bijzondere momenten op jullie trouwdag. Misschien niet iets wat je graag wilt, maar het kan wel een oplossing zijn in deze gekke tijd.

Trend 5: capture the moment

Hiervoor stond natuurlijk al beschreven hoe je jullie liefde vast kan laten leggen met een videograaf en een fotograaf. Maar je kan jullie liefde ook laten vangen in woorden tijdens de ceremonie. Woorden die precies bij jullie passen. Je creëert een moment van betekenis. Niet zomaar lege of standaard woorden die gekozen zijn, maar zorgvuldig afgewogen woorden die precies passen bij jullie liefdesverhaal. Daarbij kan je natuurlijk kiezen voor een trouwambtenaar die bij jullie past en waar jullie een klik mee ervaren

Ook zijn er komend jaar een aantal kleurenschema’s die jullie misschien kunnen inspireren. Klik hier voor die inspiratie!

Trends moeten bij je passen en ga er alleen voor als jullie dat echt willen. Laat de liefde stralen zoals jullie dat willen! En ben je benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen als zelfstandig trouwambtenaar? Neem dan contact met mij op!

Liefs,

Elianne Koekman

vol met verbeelding 
 staat altijd klaar voor iedereen
vrouw van Joris
mama van een prachtige dochter
 houdt van muziek
gek op cocktails  
liefhebber van alles wat zoet is 
kleuterjuf 
verzot op alles wat te maken heeft met trouwen .

Welkom bij Elianne trouwt!
Maar wie is toch Elianne ?

Met mij samenwerken?

Elianne kan jullie helpen, stap voor stap, op weg naar de ceremonie waar jullie niet van durfde dromen.


Zie ik jullie snel?

Bedankt voor je bericht! Ik kom er zo snel mogelijk op terug.
 Vaak reageer ik via de mail. Soms verdwijnt een mailtje in de spambox. Houdt die ook in de gaten om de reactie niet te missen ;)
Liefs,
Elianne

Stuur me een bericht

Elianne Trouwt 2022