Van juf Elianne naar Elianne Trouwt; Mijn weg tot trouwambtenaar

Elianne trouwt? Ja zeker! met liefde

Welkom en wat leuk dat jij de moeite neemt om dit te gaan lezen. Althans, dat hoop ik! Op deze pagina hoop ik inspiratie te delen en enthousiast verhalen te delen van bruidsparen. 

Vandaag wil ik jou een inkijkje geven in mijn leven. Want waarom ben ik trouwambtenaar geworden? 

Al lange tijd ben ik op onderzoek uit. Ik wilde namelijk iets anders dan wat ik nu doe (leerkracht zijn), maar ik wist niet goed wat. Mijn reis begon met de Master Kunsteducatie. Dat werd een heel waardevolle tijd voor mij. Veel geleerd, enorm genoten en veel ontdekt en dat kan ik tot op de dag van vandaag toepassen. Toch was ‘dat’ het niet helemaal voor mij. Ik miste iets, maar wist niet goed wat. In de tussentijd bleef ik voor de klas staan. En dat doe ik nog steeds met veel plezier. 

Vlak voor de zomer van 2021 nam ik het besluit om op een andere school te gaan werken. Het werd tijd voor meer balans. Ik wilde het gezin op nummer 1. En toen werd het zomer. 

Met een aantal vriendinnen bezocht ik een musical. Bij het diner vooraf bespraken we de huwelijksplannen van een van de meiden. En dat is iets waar ik enorm van kan genieten. Heerlijk bakkeleien over allerlei kleine details. Dromen over hoe de bruiloft gaat zijn. Terwijl we volop aan het fantaseren waren kwam het gesprek ineens op de ceremonie. Als geintje zei ik ‘ik wil jullie trouwambtenaar wel zijn hoor!’. Waarop er meteen enthousiast gereageerd werd. En dat plantte een zaadje. 

Een dag later werd onze dochter opgenomen in het ziekenhuis. In het holst van de nacht ging ik op onderzoek uit. Want hoe werkt dat trouwambtenaren gebeuren? Wat moet ik daarvoor kunnen en weten? Is het überhaupt mogelijk? Terwijl de uren voorbij kropen en er allerlei piepjes en belletjes om mij heen afgingen kwam ik Carina Roemers tegen. Zij is een veelgevraagde trouwambtenaar in binnen- en buitenland. Die kennis en ervaring wilde zij heel graag delen en had de CR Academy opgericht. Precies wat ik zocht!

2 weken later stond ik ingeschreven en feliciteerde Carina mij met een nieuw begin van mijn carrière. En wat voor één! Terwijl wij een weekend lang volgestopt werden met inspiratie en bijzonder handige tips ontvlamde er in mij een vuurtje die harder branden dan ooit! De energie begon te stromen door mijn lijf. Ik merkte dat er heel veel veranderd was, maar tegelijk voelde het alsof het altijd zo had moeten zijn. Het begin van Elianne Trouwt!

Elianne na afloop van de CR ACADEMY

En nu kijk ik uit naar heel veel mooie ceremonies! Ik doe niets liever dan de liefde laten stralen! Misschien wel jullie liefde?

Zin in een ceremonie waar de lichtjes in jullie ogen gaan dansen? Waarbij de trouwambtenaar precies de juiste woorden uitspreekt? Jullie raakt, laat lachen en vooral heel hard laat genieten? Laat dan een berichtje achter of bel/app! Dan spreken we elkaar snel! Of volg mij op Instagram om nog meer een inkijkje te krijgen in mijn wereldje.

Liefs, 

Elianne Koekman

Liefs, Elianne

vol met verbeelding 
 staat altijd klaar voor iedereen
vrouw van Joris
mama van een prachtige dochter en een tweeling
zingt in een koor
gek op cocktails  
liefhebber van alles wat zoet is 
kleuterjuf 
verzot op alles wat te maken heeft met trouwen .

Wil je meer weten over Elianne? Volg haar dan op Instagram (@eliannetrouwt

Welkom bij Elianne trouwt!
Maar wie is toch Elianne ?

Mag ik jullie liefde laten stralen?

Elianne kan jullie helpen, stap voor stap, op weg naar de ceremonie waar jullie niet van durfde dromen.

Bedankt voor je bericht! Ik kom er zo snel mogelijk op terug.
 Vaak reageer ik via de mail. Soms verdwijnt een mailtje in de spambox. Houdt die ook in de gaten om de reactie niet te missen ;)
Liefs,
Elianne

Elianne Trouwt 2022